Brunch opskrift 300 kr.: Kartofler og cherrytomater
SPONSORERET indhold

Brunch 300 kr.: Kartofler og cherrytomater

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Søndag, god tid og lyst til at se dine venner? Så inviter til brunch med en masse lækkerier, som madskribent Cecilie Svensson har fremtryllet. Dette er med et budget på 300,- kr.

Af: Cecilie Svensson Foto: Line Thit Klein
27. jan. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

STEGTE, SMÅ KARTOFLER MED SENNEPSMAYO
1 bakke faste, små kartofler, ca. 600 g
olivenolie
salt og peber
4-5 spsk mayonnaise
2 spsk grov sennep

BAGTE SHERRYTOMATER PÅ STILK
1 bakke tomater, ca. 500 g
olivenolie
salt og peber
1 spsk sukker
evt. 2-3 fed hvidløg

Sådan laver du brunch

STEGTE, SMÅ KARTOFLER MED SENNEPSMAYO
Tænd ovnen på 200 grader. Læg kartoflerne i en lille bradepande belagt med bagepapir. Dryp med olie og drys med salt og peber. Bag kartoflerne i ca. 30-35 min. til de er gyldne og sprøde.
Rør mayonnaisen med den grove sennep og servér til.

BAGTE SHERRYTOMATER PÅ STILK
Læg forsigtigt tomaterne med stilk i et ovnfast fad med bagepapir i bunden. Dryp med rigeligt olie og drys med salt, peber og sukker. Læg evt. hvidløgsfedene ved, hvis du vil have smag af hvidløg. Bag tomaterne sammen med kartoflerne i ca. 20 min.