Bruschetta med friskost
SPONSORERET indhold

Bruschetta med friskost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
18. apr. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
15 min.
Kogetid:
5 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
4 skiver italiensk brød
2 tsk ekstra jomfruolivenolie
100 g friskost (f.eks. ricotta, feta eller mozzarella)
Myntesirup:
1 dl friske mynteblade (skyllede, hakkede)
1 dl vand
1 dl sukker

  1. Læg myntebladene i en gryde med vand og sukker.
  2. Giv det et opkog og lad det koge i 3-5 min.
  3. Si siruppen og lad den afkøle.
  4. Rist brødet gyldent på begge sider og dryp det med olie.
  5. Læg en skefuld/skive friskost på hver og dryp med myntesirup.