SPONSORERET indhold
Bruschetta
I en sund udgave med rugbrød og kylling.
8 stk.
Ingredienser
2 kyllingebryster
4-5 dl bouillon
1 1/2 dl creme fraiche 9%
1 spsk mayonnaise
friskrevet peberrod efter smag
salt og peber
1 rødt æble
8 stykker rugbrød udstukket i runde skiver
på ca. 8 cm diameter
1 bundt kørvel, dild eller persille
Sådan gør du:
Kog kyllingebrysterne i bouillon i ca. 12 min. under låg. Kasser bouillonen og afkøl kyllingen, før den trevles i mindre stykker. Rør en dressing af creme fraiche, mayonnaise og friskrevet peberrod efter smag. Smag til med salt og peber og vend kylling i dressingen. Skær æblet i tynde runde skiver. Rist brødet og top med kylling i peberrodscreme og æble. Pynt med kørvel, dild eller persille.
Energi pr. stk.: 140 kcal., protein 29%, kulhydrat 43%, fedt 28%