Burger med agurksalat
SPONSORERET indhold

Burger med agurksalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

18. apr. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 pers.

Ingredienser

500 g hakket oksekød 3-6 %
2 spsk. barbecuesauce
1 spsk. olivenolie
salt og peber
Agurksalat:
1 agurk
½ dl lys eddike
1 spsk. sukker
1 tsk. høvlet peberrod
½ lille løg
salt og peber
4 grove boller
6 spsk. Pikant flødeost 11 % eller miracle Whip
8 salatblade

  1. Bland oksekødet med barbecuesaucen, til det er grundigt blandet sammen. Form farsen til 4 bøffer, og hak dem på begge sider med en kniv. Steg bøfferne i olie på en meget varm pande, evt. en grillpande. Krydr med salt og peber.
  2. Skær agurken i skiver. Bland eddike, sukker, peberrod, løg skåret i tern, salt og peber sammen i en skål. Kom agurkeskiverne i lagen, og lad dem trække lidt.
  3. Flæk bollerne, og varm dem i ovnen eller på brødristeren. Smør bollerne med flødeost, læg et salatblad, bøf og godt med agurkesalat mellem brødene.