Burger med avocado og fritter
SPONSORERET indhold

Burger med avocado og fritter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hjemmelavet burger med guacamole og pommes fritter.

Af: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006 Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD
05. jan. 2015 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 35 min.
Bage-/stegetid: 30 min.
6 store kartofler
1 spsk. olie
2 modne avocadoer
¼ agurk
1 fed hvidløg
salt og peber
limesaft (efter smag)
1 tomat
1 salathoved
1 lille løg
400 g hakket oksekød
smør til stegning
4 burgerboller

  1. Skrub kartoflerne, skær dem i både, vend dem i olie, og læg dem på bagepapir. Bag dem gyldne i ovnen ved 225 grader i 25-30 min.
  2. Mos avocadokødet, og bland det med revet agurk og presset hvidløg. Smag til med salt, peber og limesaft.
  3. Skær tomaten i skiver, skyl salaten, og skær det pillede løg i tynde skiver.
  4. Form kødet til 4 store, flade bøffer. Drys med salt og peber, og steg dem på begge sider.
  5. Rist imens de flækkede boller.
  6. Læg burgerne sammen, og servér med kartoflerne.