SPONSORERET indhold
Burger med guacamole
En meget populære burger, fordi den serveres med en krydret guacamole på toppen og sprøde ovnfritter.
Burgere til 4 personer
Ingredienser
500 g hakket kalvekød
1 lille finthakket løg
salt, peber.
1 spsk olie til stegning.
4 runde skiver ristet brød.
Guacamole:
Kødet af 2 avocado i tern
2 udkernede, hakkede tomater
¼ udkernet, hakket agurk
1 lille udkernet, hakket snackpeber
saft af 1 lime
1 udkernet, finthakket chili
1-2 fed knust hvidløg.
1 pose frosne, grove fritter
1 spsk olie.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:650 Kcal
-
Fedt:30 %
-
Protein:25 %
-
Kulhydrat:45 %
Sådan gør du
- Ælt kødet med løg, salt og peber. Del og form det til 4 burgere.
- Sæt ovnen på 200-225 grader varmluft.
- Vend fritterne med lidt olie, bred dem på en plade med bagepapir. Og tilbered dem efter anvisningen på pakningen.
- Bland alle ingredienser til salaten og smag den godt til.
- Steg burgerne ca. 3 minutter på hver side efter ønske, anret dem på de ristede brødskiver med salaten på toppen og server med fritter.
TIP: Tjek fedtindholdet på de færdigkøbte ovnfritter, så du tager dem med mindst fedt.