Opskrift på burger med guacamole
SPONSORERET indhold

Burger med guacamole

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En meget populære burger, fordi den serveres med en krydret guacamole på toppen og sprøde ovnfritter.

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
24. mar. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
Burgere til 4 personer

Ingredienser

500 g hakket kalvekød
1 lille finthakket løg
salt, peber.
1 spsk olie til stegning.
4 runde skiver ristet brød.


Guacamole:
Kødet af 2 avocado i tern
2 udkernede, hakkede tomater
¼ udkernet, hakket agurk
1 lille udkernet, hakket snackpeber
saft af 1 lime
1 udkernet, finthakket chili
1-2 fed knust hvidløg.
1 pose frosne, grove fritter
1 spsk olie.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    650 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    45 %

Sådan gør du

  1. Ælt kødet med løg, salt og peber. Del og form det til 4 burgere.
  2. Sæt ovnen på 200-225 grader varmluft.
  3. Vend fritterne med lidt olie, bred dem på en plade med bagepapir. Og tilbered dem efter anvisningen på pakningen.
  4. Bland alle ingredienser til salaten og smag den godt til.
  5. Steg burgerne ca. 3 minutter på hver side efter ønske, anret dem på de ristede brødskiver med salaten på toppen og server med fritter.

TIP: Tjek fedtindholdet på de færdigkøbte ovnfritter, så du tager dem med mindst fedt.

Anbefalet til dig