Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Hævetid: ca. 1 1/2 time
Bagetid: ca. 15 min.
25 g/1/2 pakke gær
4 dl lunkent vand
2 spsk. olie
2 tsk. groft salt
2 tsk. tsk. sukker eller 1 tsk. honning
ca. 650 g hvedemel
Pensling: 1 æg
Drys: 2-3 spsk. sesamfrø
- Smuldr gæren ud i en blanding af vand og olie. Pisk sammen med salt og sukker eller honning.
- Tilsæt gradvist mel og rør til dejen kan æltes. Ælt dejen blank og smidig.
- Lad dejen hæve 1/2 time.
- Slå dejen ned, og form den til store flade boller. Sæt dem på bageplade med bagepapir.
- Lad bollerne efterhæve i 45 min.
- Pensl bollerne med sammenpisket æg og drys med sesamfrø.
- Sæt dem i en 225 grader varm ovn. Bag ca. 15 min. Afkøl på bagerist.