Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

kylling
Foto: Maria Warnke Nørregaard

Byens bedste kylling

Saftig kylling med en skøn, farvestrålendesalat. Uhm, nu er det sommer.

4
Print

4 stk. kyllingebryst
1 dl hakket salvie og persille
salt, peber
olivenolie til stegning

Tomatsalat:
600 g blandede tomater
kødet af en aromatisk melon i kugler
35 g små sorte oliven
1 bdt. snittede forårsløg
2 tsk citronolivenolie
dild og mynte

200 g fuldkornsbrød

Sådan gør du:

Flæk kyllingebrysterne næsten igennem, så de hænger sammen i den ene side.
Fold kødstykkerne fra hinanden, så de ligner en sommerfugl – deraf udtrykket.
Vend kyllingekødet med de hakkede krydderurter, salt og peber, steg det gyldent ca. 3 min. på hver side. Del og bland tomaterne med de øvrige ingredienser, smag til med olie, salt, peber og masser af krydderurter og server salaten til kødet med brød.

Energi pr. person: 400 kcal, 29%, protein 27%, kulhydrat 44%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad og Aftensmad