SPONSORERET indhold
Byens bedste pasta: Prøv den her
Dejlig krydret pastaret med kalkun, chili og spinat.
4
Ingredienser
350 g fuldkornslinguine
2 tsk olivenolie
300 g kalkunbryst i tern
2-3 fed knust hvidløg
1-2 udkernede, snittede chilier
salt, peber
1 bakke babyspinat
ca. 1 dl bouillon
2 tynde skiver ristet pancetta
1 spsk ristede pinjekerner
Næringsindhold
-
Energi pr. person:480 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:26 %
-
Kulhydrat:54 %
Sådan gør du:
Sæt en stor gryde vand over til pastaen og kog den efter anvisningen, afdryp og hold den varm. Varm olien i en stor pande og steg kalkunkødet heri med hvidløg og chili. Steg det under omrøring i 4-5 minutter, drys salt og peber på, tilsæt lidt bouillon og vend spinatbladene i retten − evt. ad et par omgange. Lad spinaten falde en smule sammen, før pastaen vendes i retten, der varmes igennem og serveres med pancetta og pinjekerner på toppen.