pasta
SPONSORERET indhold

Byens bedste pasta: Prøv den her

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dejlig krydret pastaret med kalkun, chili og spinat.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nørregaard
13. mar. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

350 g fuldkornslinguine
2 tsk olivenolie
300 g kalkunbryst i tern
2-3 fed knust hvidløg
1-2 udkernede, snittede chilier
salt, peber
1 bakke babyspinat
ca. 1 dl bouillon
2 tynde skiver ristet pancetta
1 spsk ristede pinjekerner

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    480 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    26 %
  • Kulhydrat:
    54 %

Sådan gør du:

Sæt en stor gryde vand over til pastaen og kog den efter anvisningen, afdryp og hold den varm. Varm olien i en stor pande og steg kalkunkødet heri med hvidløg og chili. Steg det under omrøring i 4-5 minutter, drys salt og peber på, tilsæt lidt bouillon og vend spinatbladene i retten − evt. ad et par omgange. Lad spinaten falde en smule sammen, før pastaen vendes i retten, der varmes igennem og serveres med pancetta og pinjekerner på toppen.