pasta
SPONSORERET indhold

Byens bedste pastasalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Med grillet peber, ricotta og pinjekerner. Brug en kort pasta f.eks. fusilli eller penne.

Af: Vibeke Lehn
31. maj. 2013 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

3 peberfrugter
300 g fuldkornspasta
1 bdt. basilikum
200 g ricotta
salt, peber
35 g ristede pinjekerner
200 g fuldkornsbrød

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    520 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    17 %
  • Kulhydrat:
    64 %

Sådan gør du:

Flæk og udkern peberfrugterne. Læg dem på et stykke folie − med den buede side opefter. Grill peberfrugterne under grillen i ovnen, til skindet er mørkt og blistret. Lad peberfrugterne afkøle, flå skindet af og skær dem i store, grove stykker.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af og afkøle. Vend pasta, peberfrugter og basilikum med ricottaen, der er smagt godt til med salt og peber. Drys med ristede pinjekerner og server med brød.