Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Cacio e pepe
Foto: Line Thit Klein Cacio e pepe

Cacio e pepe

Cacio e pepe - verdens nemmeste pastaret

Nem pastaret: En klassisk og nem pasta med få ingredienser, nemlig pasta, ost og peber.

plate 4
printer Print

500 g linguini, pasta – lidt bredere end spaghetti
50 g smør
Peber (et par vrid fra kværnen)
100 g parmesan
100 g pecorino

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen. Smelt imens smørret i en gryde med peber. Husk, smørret må ikke koge, da det ellers skiller.
  2. Når pastaen er al dente, kom den i gryden og vend rundt med smørret.
  3. Tilsæt 1/2 dl af pastavandet, revet parmesan og pecorino under omrøring, til det har dannet en cremet sauce. Servér.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Pastaretter og Vegetarisk