Calzone
SPONSORERET indhold

Calzone med mozzarella & peberfrugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Calzone med masser af lækkert tilbehør

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
30. maj. 2014 | Opskrift | Fit living
4 stk.

Ingredienser

DEJ:
1 tsk tørgær
1 tsk havsalt
1,75 dl lunkent vand
100 g fuldkornsdurumhvede
125 g italiensk hvedemel type”00”
FYLD:
1 hakket mozzarella (125 g)
1 håndfuld basilikum
2 spsk reven parmesan
1 glas velafdryppede, grillede
peberfrugter (190 g)

Sådan gør du:

Rør gær, salt og vand sammen og sæt dejvæsken lunt i 5-10 minutter, til den begynder at boble. Rør melet i lidt efter lidt og ælt dejen blød og elastisk. Lad den hæve lunt i 30 min. Sæt ovnen på 225-250°. Del dejen i 4 stykker og rul hver af dem ud til cirkler, ca. 18 cm i diameter. Læg dejstykkerne på bagepapir, fordel fyldet på den ene halvdel, fold den anden over og nip kanterne sammen. Flyt calzonerne over på de varme bageplader og bag dem ca. 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Energi pr. stk.: 350 kcal, fedt 23%, protein 22%, kulhydrat 55%