Cantucci med valnødder og ingefær
SPONSORERET indhold

Cantucci med valnødder og ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En lille biscotti til kaffen

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
13. mar. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
20 stk.

Ingredienser

250 g hvedemel
1 1/2 tsk. bagepulver
1 1/2 tsk. stødt ingefær
1 tsk. vaniljesukker
225 g sukker
2 æg
1 spsk. koldt vand
75 g valnødder

  1. Kom hvedemel, bagepulver, ingefær, vaniljesukker og sukker i en skål. Tilsæt æg, vand og nødder, og ælt det sammen til en blød dej. Lad dejen stå i køleskabet 1 times tid.
  2. Rul dejen til en 25 cm lidt flad pølse. Læg den på bagepapir på en bageplade, og bag den ved 175 gr. i ca. 30 min. Tag pølsen ud, og skær den i 1 1/2 cm tykke skiver lidt på skrå. Læg dem på en bagerist, og giv dem ca. 10 min. mere i ovnen.