Capresesalat med pasta og broccoli
SPONSORERET indhold

Capresesalat med pasta og broccoli

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
22. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

250 g pasta
300 g broccolibuketter
250 g cocktailtomater
250 g frisk mozzarellaost
1 gul peber
2 spsk. kapers
basilikumblade
3 spsk. god olivenolie
salt, peber
Tilbehør:
fuldkornsbrød

  1. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kog broccolibuketterne med de sidste 3 min. af kogetiden. Kom pasta og broccoli i en sigte. Overbrus dem med koldt vand. Afdryp dem i en sigte. Fordel pasta og broccoli på et fad.
  2. Skær tomaterne i halve og osten i tynde skiver. Skær peberfrugten i strimler. Fordel det over pastaen. Kom kapers og basilikum over.
  3. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.