Caribiske kyllingepakker
SPONSORERET indhold

Caribiske kyllingepakker

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
23. apr. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 20 min.
Ikke fryse-egnet
250 g kogte ris (ca. 1 1 ⁄4 dl rå)
1 rød peberfrugt
1-2 forårsløg
2-4 skiver ananas
1-2 spsk kokosmel
2 tsk farin
1 spsk limesaft
2 stk. kyllingebryst
1⁄2 spsk olie
1 tsk jerk krydderiblanding eller 1 ⁄2 tsk stødt allehånde
1⁄4 tsk timian
1⁄4 tsk paprika
1knsp stødt chili
salt

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Bland risene med fintsnittet peberfrugt, forårsløg, ananas og tilsæt kokos, farin og limesaft. Fordel det på 2 stykker smurt stanniol. Rør krydderiet eller krydderierne sammen med olie og vend kyllingebrysterne i. Læg dem oven på risene og luk pakkerne tæt. Læg dem på en bageplade og sæt dem i ovnen ca. 20 min.