SPONSORERET indhold
Carpaccio af blomkål
Tænk, at skaldyr og tynde skiver blomkål og avokado kan smage så lækkert…
4
Ingredienser
1 lille blomkålshoved
2 avokado
250 g kogte, pillede tigerrejer
DRESSING:
3-4 spsk citronsaft
1 spsk olivenolie
salt, friskkværnet peber
1 lille, udkernet finthakket grøn chili
1 potte persille
35 g macadamianødder
TILBEHØR:
Brød
Sådan gør du:
Snit blomkålen i tynde skiver, brug en lang, skarp kniv. Flæk, udsten og skær avokadokødet i både og anret blomkål, avokado og rejer smukt. Pisk dressingen sammen, smag den til og dryp den over salaten, der drysses med persillekviste og nødder. Server retten med fuldkornsbrød.
Energ i pr. person: 480 kcal., fedt 30%, protein 23%, kulhydrat 47%.