Carpaccio med parmesan
SPONSORERET indhold

Carpaccio med parmesan

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Carpaccio med parmesan er en skøn italiensk klassiker, som smager skønt.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
27. mar. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Carpaccio med parmesan
300 g mørt kalve- eller oksekød i meget tynde skiver til carpaccio (skal bestilles hos en slagter, du stoler på, da det skal være superfriskt)
salt, peber
Desuden:
75 g blandede, spæde salater
1 dl friske basilikumblade
50 g parmesanost
2 spsk. ekstra jomfruolivenolie
flagesalt
friskkværnet peber
Dressing:
1 dl mayonnaise f.eks. Hellmanns
1 tsk. dijonsauce
1 tsk. worcestersauce
2 spsk. citronsaft
1 fed presset hvidløg
salt, peber
Tilbehør:
focacciabrød

  1. Fordel kødet på 4 tallerkner.
  2. Skyl salat og basilikum grundigt, og afdryp det, til det er helt tørt.
  3. Fordel reven parmesanost og olivenolie over kødet. Krydr med salt og peber.
  4. Rør ingredienserne til dressingen sammen. Dryp lidt af det over hver servering. Giv resten til. Fordel salat og basilikum over. Det er vigtigt, at det hele anrettes lige før servering, så det rå kød og friske grøntsager ikke står for længe på tallerknerne.