salat med kammuslinger
SPONSORERET indhold

Cæsar de luxe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En ny variation af en klassiker med ristede kammuslinger, store røde rejer & tabascodressing.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
15. maj. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

250 g kammuslinger (optøede, hvis frosne)
250 g store, rå røde rejer u. skal (optøede, hvis frosne)
1 spsk olivenolie
salt, peber
lidt røget paprika
1 frisésalat eller 4 hjertesalat
250-300 g speltcroutons
1 bdt. dild
evt. mikrospirer

Dressing:
1,5 dl fraiche 6%
1 fed knust hvidløg
1-2 spsk reven parmesan
½ tsk sennep
tabasco

Sådan gør du:

Dup skaldyrene tørre med lidt køkkenpapir. Varm olien i en stor pande, og steg kammuslinger og rejer et par minutter på hver side. Drys salt, peber og lidt røget paprika på. Fordel salaterne på fire tallerkener med skaldyrene, og drys med speltcroutoner og dild samt evt. lidt små spirer. Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag den godt til med tabasco, salt og peber efter behag, før den serveres til salaten.

Energi pr. person: 320 kcal, fedt 29%, protein 36%, kulhydrat 35%