Cæsarsalat
SPONSORERET indhold

Cæsarsalat new style

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En ny version af en cæsarsalat. Her med varmrøget laks og sprøde brødstænger.

Af: Lone Kjær Foto: Anders Schønnemann
16. aug. 2011 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

2 stk. miniromaine eller hjertesalat
25 g parmesanost
1 potte brøndkarse
2 skiver surdejsbrød
Dressing:
1 dl yoghurt naturel
1 spsk. mayonnaise
1 bundt hakket dild
salt og peber
200 g varmrøget laks 

Sådan gør du:

Skyl salaten og del den i mindre stykker. Anret salaten på et fad med friskhøvlet parmesanost og brøndkarse. Rist brødet og skær det i stænger. Rør ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber. Dryp over salaten. Pluk laksen i mindre stykker og top på salaten. Server med brødstænger.


Energi pr. person: 270 kcal., protein 27%, kulhydrat 46%, fedt 27%.