Opskrift på ceviche med chili og lime
SPONSORERET indhold

Ceviche med chili og lime

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Line Thit Klein
13. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

300 g frisk fisk – torsk, lyssej, helleflyder
1 lime, saften heraf
½ tsk salt
1 tsk chili, finthakket
1 tomat
2 spsk olivenolie
koriander, basilikum eller persille.

Tilbehør: brød.

Sådan gør du

Skær fisken i tynde skiver, husk at fisken skal være super frisk og nyfanget. Det må gerne være fisk, som er egnet til sushi – dvs. at det har været frosset, før det skæres. Hvis du synes, det er besværligt at skære fisken i tynde skiver, så skær i stedet fisken i små tern.
Rør limesaft sammen med salt og chili. Skær tomaten i små tern og bland det sammen med olivenolie, salt og plukkede koriander. Anret skiver af fisk på et fad og kom limemarinaden henover fisken, og tomaterne herpå.

Servér ceviche til forret sammen med en skøn grøn salat og brød.