Ceviche
SPONSORERET indhold

Ceviche med granatæble og koriander

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Ceviche er en super nem og frisk ret, og så ser denne farverige version fantastisk ud på tallerknen.

Af: Lone Hellerskov og Christina Bille Nielsen Foto: Jesper Glyrskov
18. okt. 2011 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

250 g laksefilet uden skind og ben
250 g torskefilet uden skind og ben
saft af 4 limefrugter
2 appelsiner
2 røde grapefrugter
1 granatæble
1 moden avokado
1 stort rødløg
1 bundt frisk koriander
1 rød chili
1 limefrugt
1 spsk olivenolie
salt
Tilbehør:
4 skiver groft hvedebrød

Sådan gør du:

Skær fiskene i tern på ca. 3x3 cm. Kom dem i en skål og vend dem med limesaften. Lad fisken trække natten over i køleskabet. Hæld limesaften fra fisken.

Skær skallen af appelsiner og grapefrugter − det er vigtigt, at skallen skæres og ikke pilles af, så den hvide inderskal og hinder fjernes. Skær appelsiner og grapefrugter i små tern på ca. 1x1 cm. Fjern den inderste hvide midte af frugterne.

Halver granatæblet og pil kernerne ud. Skær avokadoen i tern på ca. 1x1 cm. Hak løget. Hak korianderen groft. Flæk chilien, fjern kernerne og skær den i små tern.
Bland fisken med frugt, avokado, løg, koriander, chili, limesaft og olie.
Smag cevichen til med salt og lad den trække 15 minutter.
Server med groft brød.

Energi pr. person: 480 kcal.
Tip! Du kan få en sund og flot hud ved at spise flere fisk, som også er rige på Omega-3- og Omega-6-fedtsyrer.