SPONSORERET indhold
Festlig nytårsdrink: Cocktail med champagne & fersken
Skål årets festligste aften i gang med en lækker nytårscocktail med champagne og fersken. Her får du den super nemme opskrift på en ferskensirup, som du kan bruge til både denne champagne cocktail og andre lækre drinks til nytår.
Total: 15 min
Ingredienser
1 fersken i tynde skiver
Iskold champagne
Sirup:
100 g hindbær
1 fersken befriet for sten og skåret i stykker
3 dl vand
3 dl sukker
Sådan laver du champagne cocktail med fersken
1. Kom hindbær og fersken i en gryde med vand. Lad frugterne koge helt ud, og sigt væsken gennem et klæde. Kom væsken tilbage i en gryde med sukkeret.
PRØV OGSÅ: Champagne cocktail
2. Kog op, til sukkeret opløses, og væsken tykner en smule. Lad siruppen afkøle.
3. Kom 1 tsk. sirup i hvert glas – fyld op med champagne og en ferskenskive...
SE MERE: Champagnemojito