Chiagrød med æble og pistacienødder
Find opskriften her.

Chiagrød med æble og pistacienødder

Gør din morgen ekstra sund med chiagrød med frugt og nødder.

printer Print
plate 4 personer

2 dl chiafrø
6 dl mandelmælk
2 æbler
1 tsk. kardemomme
50 g pistacienødder
4 spsk. granatæblekerner
1 mango
2 passionsfrugter

Sådan gør du

  1. Kom chiafrø i en skål, og hæld mandelmælk over.
  2. Skyl æblerne, og riv dem groft med skræl på.
  3. Bland revet æble sammen med chiafrø og mandelmælk. Tilsæt kardemomme.
  4. Lad det trække i 10 minutter, til det sætter sig.
  5. Anrét chiagrøden i glas eller skåle.
  6. Pynt med hakkede pistacienødder, og drys med granatæblekerner.
  7. Skræl og skær mango i tern, drys det over, og pres til sidst passionsfrugt over.
Se, hvad vi ellers skriver om: Chiagrød og Æble