Chilimarinerede koteletter opskrift
SPONSORERET indhold

Chilimarinerede koteletter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek
25. sep. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 koteletter
lidt vindruekerneolie til stegning.

Marinade:
1 tsk rørsukker
1 finthakket grøn chili
2 finthakkede spsk krusepersille
1 fed hvidløg.

Avocadosalat:
1 lille presset fed hvidløg
3 avocadoer i små tern
1 lille finthakket rødløg
4 spsk finthakket koriander
2 tomater i tern
saft fra ½ lime
2 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber.

Søde kartofler:
2 søde kartofler i stave
2 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    0 Kcal

Sådan gør du

Rør marinaden sammen og vend koteletterne heri. Lad dem stå i 30 minutter, hvis der er tid gerne 2 timer i køleskabet.

Vend de søde kartofler i olie, salt og peber. Hæld dem i et ildfast fad og bag i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

Vend avocadosalaten sammen og smag til med salt og peber.

Brun koteletterne i olie på en pande, læg dem i et ildfast fad og steg dem færdig i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Servér med salaten og kartoflerne.