Chilimarinerede koteletter
Ingredienser
4 koteletter
lidt vindruekerneolie til stegning.
Marinade:
1 tsk rørsukker
1 finthakket grøn chili
2 finthakkede spsk krusepersille
1 fed hvidløg.
Avocadosalat:
1 lille presset fed hvidløg
3 avocadoer i små tern
1 lille finthakket rødløg
4 spsk finthakket koriander
2 tomater i tern
saft fra ½ lime
2 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber.
Søde kartofler:
2 søde kartofler i stave
2 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:0 Kcal
Sådan gør du
Rør marinaden sammen og vend koteletterne heri. Lad dem stå i 30 minutter, hvis der er tid gerne 2 timer i køleskabet.
Vend de søde kartofler i olie, salt og peber. Hæld dem i et ildfast fad og bag i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
Vend avocadosalaten sammen og smag til med salt og peber.
Brun koteletterne i olie på en pande, læg dem i et ildfast fad og steg dem færdig i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Servér med salaten og kartoflerne.
Chilimarinerede koteletter opskrift
Du kan også servere almindelige kartofler til – de skal dog have 30 minutter i ovnen.