Chilimarinerede koteletter opskrift
Foto: Lars Ranek Chilimarinerede koteletter med søde kartofler og avocadosalat

Chilimarinerede koteletter opskrift

Chilimarinerede koteletter

printer Print
plate 4 Person(er)

4 koteletter
lidt vindruekerneolie til stegning.

Marinade:
1 tsk rørsukker
1 finthakket grøn chili
2 finthakkede spsk krusepersille
1 fed hvidløg.

Avocadosalat:
1 lille presset fed hvidløg
3 avocadoer i små tern
1 lille finthakket rødløg
4 spsk finthakket koriander
2 tomater i tern
saft fra ½ lime
2 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber.

Søde kartofler:
2 søde kartofler i stave
2 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber.

Energi pr. person:
0 Kcal

Sådan gør du

Rør marinaden sammen og vend koteletterne heri. Lad dem stå i 30 minutter, hvis der er tid gerne 2 timer i køleskabet.

Vend de søde kartofler i olie, salt og peber. Hæld dem i et ildfast fad og bag i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

Vend avocadosalaten sammen og smag til med salt og peber.

Brun koteletterne i olie på en pande, læg dem i et ildfast fad og steg dem færdig i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Servér med salaten og kartoflerne.

Chilimarinerede koteletter opskrift

Du kan også servere almindelige kartofler til – de skal dog have 30 minutter i ovnen.

Se, hvad vi ellers skriver om: Chili, Kød, Avocado, Svin, Dansk mad, Koteletter i fad og Hovedret