SPONSORERET indhold
Choko-hindbærmousse
<br> Skøn dessert, der kan laves i god tid, inden gæsterne kommer.<br><br> Kalorier 187 kcal<br> Protein 9 g 20%<br> Kulhydrat 15 g 35%<br> Fedt 9 g 45%<br> Kostfibre 4 g<br>
(1 person)
Ingredienser
Kakaocreme:
50 g DDV-yoghurt 7%
1 tsk usødet kakao
flydende Åblomst-sødemiddel med stevia
evt. lidt vanilje
Hindbærcreme:
50 g hindbær, frosne
50 g DDV-yoghurt 7 %
Hindbærsovs:
50 g hindbær, frosne
lidt citronsaft
sødemiddel efter smag
- Rør yoghurten med kakao og smag til med sødemiddel og evt. vanilje.
- Hindbærcreme: Kom lidt af kakaocremen i et dessertglas.
- Optø hindbærrene og rør dem sammen med yoghurten. Smag til med sødemiddel.
- Kom lidt af hindbærcremen over kakaocremen. Fortsæt med at lægge de to cremer skiftevis i glasset.
- Hindbærsovs: Blend hindbær med citronsaft og smag til med sødemiddel.
- Servér hindbærsovsen til
desserten.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »