sunde biscotti
SPONSORERET indhold

Chokobiscotti med pistacier

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Få julehygge med chokobiscotti

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
19. dec. 2014 | Opskrift | Fit living
50 stk.

Ingredienser

200 g mel
35 g kakao
2 tsk bagepulver
200 g fint øko-rørsukker
125 g pistaciekerner, ikke saltede
2 sammenpiskede æg
0,5-0,6 dl let- eller minimælk

Sådan gør du:

Bland alle tørre ingredienser inkl. pistacier. Rør æg og mælk i dejen og ælt den godt sammen. Del og form dejen til 2 aflange ruller (5 x 25 cm), læg dem på en plade med bagepapir og bag dem ved 160° i 35-40 min. Tag de bagte dejruller ud og lad dem afkøle, før de skæres i tynde skiver. Dæmp ovnvarmen til 140° og læg kagerne tilbage på bagepladen og lad dem tørre i ovnen ca. 20 min., til de er sprøde. Lad kagerne afkøle og opbevar dem i en dåse med tætsluttende låg.

Energi pr. stk.: 50 kcal