Chokoladebrownie med amaretti
SPONSORERET indhold

Chokoladebrownie med amaretti

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
29. apr. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 25 stk.

Ingredienser

100 g mørk chokolade
125 g smør
125 g sukker
2 æg
100 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 knsp. salt
½ tsk. vaniljesukker
100 g amaretti (italienske småkager)
el. makroner
Pynt:
1½ dl fed cremefraiche,
evt. frisk citronmelisse, mynte el. rosenblade

  1. Hak chokoladen, og kom den i en gryde med smør og sukker. lad det smelte over svag varme under omrøring. fjern gryden fra varmen, og lad det stå lidt. Pisk 1 æg i ad gangen. bland mel, bagepulver, salt og vaniljesukker i en skål, og sigt det i dejen. knus amarettikagerne, og bland dem i dejen.
  2. Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir (ca. 20 x 20 cm), og bag kagen midt i ovnen ved 180 gr. i 22-25 min.
  3. lad kagen køle af, og skær den i små firkanter. Pynt med lidt cremefraiche og evt. lidt friske blade.