Chokoladecookies
SPONSORERET indhold

Chokoladecookies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En skøn cafékage.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
18. sep. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 25 stk. chokoladecookies | Total: 20 min

Ingredienser

150 g blødt smør
100 g brun farin
75 g sukker
1 æg
200 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. stødt ingefær
100 g mørk chokolade
75 g peanuts

Sådan laver du chokoladecookies

  1. Rør smør, farin og sukker sammen. Rør ægget i. Rør hvedemel blandet med bagepulver, vaniljesukker og ingefær i.
  2. Hak chokolade og peanuts groft. Rør chokolade og peanuts i.
  3. Sæt dejen på bagepapir i toppe, ca. 1½ spsk. dej pr. kage. Tryk toppene lidt flade. Der skal være god afstand mellem kagerne.
  4. Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 15 min. på midterste ovnribbe, til de er gyldne. Kom kagerne i en tætsluttende kagedåse, når de er helt afkølede.