Chokoladehorn
SPONSORERET indhold

Supernemme chokoladehorn

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Det er sød musik for smagsløgene at bage hjemmelavede horn, og bruger du en færdig croissant dej, er disse skønne chokoladehorn færdige på ingen tid.

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
26. jan. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
(6 almindelige el. 12 minihorn)

Ingredienser

1 rulle dej til croissanter
40 g mørk chokolade
æg til pensling

  1. Følg anvisningen på emballagen af croissantdejen.
  2. Del kilerne på langs, hvis du vil bage hornene i halv størrelse, og læg lidt hakket chokolade på hver dejtrekant.
  3. Rul dejen sammen til horn, pensl med æg, og bag hornene ved 200 gr. i ca. 15 min.
  4. TIP: Du kan også komme lidt almindelig skæreost i halvdelen af dem, hvis du både vil have lidt sødt og lidt salt fyld.

Anbefalet til dig