Chokoladehorn
Foto: Mikkel Adsbøl

Chokoladehorn - opskrift fra Hendes Verden

Supernemme chokoladehorn

Det er sød musik for smagsløgene at bage hjemmelavede horn, og bruger du en færdig croissant dej, er disse skønne chokoladehorn færdige på ingen tid.

printer Print
plate (6 almindelige el. 12 minihorn)

1 rulle dej til croissanter
40 g mørk chokolade
æg til pensling

  1. Følg anvisningen på emballagen af croissantdejen.
  2. Del kilerne på langs, hvis du vil bage hornene i halv størrelse, og læg lidt hakket chokolade på hver dejtrekant.
  3. Rul dejen sammen til horn, pensl med æg, og bag hornene ved 200 gr. i ca. 15 min.
  4. TIP: Du kan også komme lidt almindelig skæreost i halvdelen af dem, hvis du både vil have lidt sødt og lidt salt fyld.
Se, hvad vi ellers skriver om: Bagning og Bageopskrifter