Chokoladekage med frisk frugt
SPONSORERET indhold

Chokoladekage med frisk frugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
15. feb. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 12 stykker)

Ingredienser

Arbejdstid: 40 min.
Bagetid: ca. 35 min.
Fryse-egnet (uden glasur og frugt)
Ingredienser:
125 g mørk chokolade
125 g smør
5 æg
250 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
lidt smør til formen
Kakaoglasur:
3 dl flormelis
ca. 2 spsk kakao
ca. 2 spsk vand
Frisk frugt:
ananas
kiwi

  1. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad og lad blandingen køle lidt af.
  2. Pisk æggene skummende med sukker. Bland mel med bagepulver og drys det igennem en si i æggeskummet. Vend forsigtigt sammen.
  3. Tilsæt chokoladeblandingen og hæld dejen i en smurt springform. Bag kagen i ca. 35 min. ved 175 grader og lad kagen køle af.
  4. Rør glasuren sammen og smør den på kagen i et jævnt lag. Pynt med frisk ananas og kiwi.