Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Koge/bagetid: 18 min.
Ikke fryse-egnet
1 portion linsedej linsedej (evt. med hasselnødder) - find opskrift her
Fyld:
125 g mørk chokolade
2 pasteuriserede æggeblommer
1½ dl piskefløde
Pynt:
50 g mørk chokolade
2 tsk smør eller olie
- Rul dejen ud og udstik i 16-24 cirkler eller kvadrater.
- Bag som beskrevet under „Linsedej”.
- Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad eller i mikroovn ca. 1 min.
- Rør de pasteuriserede æggeblommer i chokoladen. Pisk fløden til skum og vend den sammen med chokoladen. Stil cremen koldt.
- Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad eller i mikroovn ca. 1 min. Rør smør eller olie i og smør glasuren over halvdelen af kagerne.
- Læg en skefuld chokoladecreme på de upyntede kager og læg de glaserede kager ovenpå.