Chokoladeparfait med makroner
SPONSORERET indhold

Chokoladeparfait med makroner

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
28. jun. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(ca. 1 liter)

Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: 5 min.
Frysetid: 4-6 timer
1½ dl vand
100 g sukker
4 pasteuriserede æggeblommer
1 stang vanilje
¼ l piskefløde
125 g mørk chokolade
125 g makroner

  1. Pisk æggeblommerne cremet med sukkerlage (evt. tilberedt med farin eller rørsukker i stedet for hvidt sukker).
  2. Smelt chokoladen i mikroovn eller vandbad og vend den i æggeblommecremen.
  3. Pisk fløden til skum og vend den i chokoladecremen.
  4. Knus makronerne groft og vend dem i.
  5. Fyld isen i en form og stil den i fryseren 4-6 timer.