Chokoladesandwich med marcipan
SPONSORERET indhold

Chokoladesandwich med marcipan

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse lækre bidder er lynhurtige at lave. De består af færdigkøbte chokoladepastiller, der er lagt sammen med fyld efter smag og lyst.

Af: Vibeke Lehn & Pia Buusman Foto: Jes Buusman
07. nov. 2012 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 30 stk.

Ingredienser

150 g chokoladepastiller (mørke, lyse eller med orange
200 g rå marcipanmasse
Fyld 1:
50 g kandiserede kirsebær (grofthakkede)
1 spsk rød Grand Marnier
Fyld 2:
3-4 stødte kardemommefrø af hel grøn kardemomme
50 g hasselnøddekerner (ristede, grofthakkede)
Fyld 3:
150 g blød nougat
1 tsk nescafé
1 spsk drambuie

  1. Ved de 2 første slags fyld æltes marcipanen med fyldet, deles og trilles til kugler, der trykkes let sammen mellem 2 chokoladepastiller
  2. Ønskes nougatfyld (fyld 3), smeltes nougaten ganske let, smages til med kaffe og likør og afkøles let. Nougatfyldet smøres på chokoladepastillerne, der lægges sammen 2 og 2.