Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Chokoladeskeer
Foto: Thomas Hergaard

Chokoladeskeer - opskrift fra Hjemmet

Chokoladeskeer

ca 12 stk
Print

Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 5 min.
Tørretid: 3 timer
Ikke fryse-egnet
150 g mørk chokolade
evt. stødt kanel, vanilje, stødt chili, whisky eller cognac
12 engangstræskeer (eller skeer købt på loppemarked)
Pynt:
2 spsk rørsukker
evt. 50 g hvid chokolad (smeltet)

  1. Smelt chokoladen over vandbad. Tilsæt evt. krydderi eller spiritus. Dyp skeerne i chokoladen, læg dem på et stykke bagepapir og pynt dem, når chokoladen næsten er stivnet.
  2. I stedet for skeer kan chokoladen fordeles i små konfektkapsler eller lignende. Inden chokoladen stivner helt, stikkes træpinde i som håndtag.
Se, hvad vi ellers skriver om: Julemad og Chokolade