Christiansø-sild med æggesalat
SPONSORERET indhold

Christiansø-sild med æggesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
12. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
20 min.
Kogetid:
10 min.
16 christiansø-sildefileter (f.eks. Ruths Christiansøsild med tomat)
4 skiver nybagt rugbrød
1 stor tomat (i skiver)
Æggesalat:
2-3 æg (hårdkogte)
50 g god mayonnaise
1 tsk dijonsennep
ca. 1 /2 tsk karry
salt og friskkværnet peber
ca. 2 spsk karse (klippet)
Pynt:
1/2 porre (i tynde strimler)
2 tsk persillepesto

  1. Æggesalat: Bland mayonnaise med sennep, krydderier, hakkede æg og karse. Smag til med salt og peber.
  2. Læg 4 sildefileter på hver skive brød.
  3. Læg en skive tomat på sildene.
  4. Læg en skefuld æggesalat på hver tomatskive.
  5. Bland tynde strimler porre med lidt pesto, og kom det på toppen af hver christiansø-sildemad.