Ingredienser
Arbejdstid:
20 min.
Kogetid:
10 min.
16 christiansø-sildefileter (f.eks. Ruths Christiansøsild med tomat)
4 skiver nybagt rugbrød
1 stor tomat (i skiver)
Æggesalat:
2-3 æg (hårdkogte)
50 g god mayonnaise
1 tsk dijonsennep
ca. 1 /2 tsk karry
salt og friskkværnet peber
ca. 2 spsk karse (klippet)
Pynt:
1/2 porre (i tynde strimler)
2 tsk persillepesto
- Æggesalat: Bland mayonnaise med sennep, krydderier, hakkede æg og karse. Smag til med salt og peber.
- Læg 4 sildefileter på hver skive brød.
- Læg en skive tomat på sildene.
- Læg en skefuld æggesalat på hver tomatskive.
- Bland tynde strimler porre med lidt pesto, og kom det på toppen af hver christiansø-sildemad.