Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på chutney med æble og mango
Foto: Mikkel Adsbøl Chutney med æble og mango

Opskrift på chutney med æble og mango

Chutney med æble og mango

4
Print

½ rødløg
1 mangofrugt, moden
1 stort æble
4 spsk agavesirup
2 dl æbleeddike
100 g rosiner
½ rød chili hakkes fint
1 kanelstang
100 g mandler groft hakkede

Sådan laver du chutney

Skær rødløget i små tern, og skræl mangofrugten og skær den og æblet i små tern. Kom alle ingredienserne – undtaget mandlerne – i en gryde med låg. Lad det simre ved svag varme i ca. 30 min. Kom nødderne ved, og kog det yderligere 8 min. Kom chutneyen på skoldede glas og opbevar dem i køleskabet. Chutneyen kan godt holde sig nogle uger.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Chutney, Æble, Dansk mad, Louise Bruun og Tilbehør