Chutney opskrift med pære og peberfrugt
SPONSORERET indhold

Chutney med pære og rød peberfrugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Server chutneyen sammen med en juleskinke, kogt hamburgerryg eller flæskesteg. Eller brug opskriften sammen med ovnstegt stegeflæsk og server retten som en slags "pære-flæsk"

Af: Majbritt Louring Engell/www.netslank.dk Foto: Mikkel Adsbøl
20. dec. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
40

Ingredienser

2 rødløg
2 pærer
2 peberfrugter, røde
30 g svesker
30 g abrikos
15 g flydende Kærgaarden steg og bag
4-5 kanel stænger
skallen fra en appelsin
1/2 tsk tørret chili
1 dl vand
salt og peber

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    20 Kcal

Sådan laver du chutney

Snit rødløgene til strimler. Svits dem i en gryde med fedtstof. Hak pære og rød peberfrugter til små tern, og kom dem i gryden. Lad det simre nogle min. Hak svesker og abrikos meget fint. Tilsæt dem til gryden. Hæld 1 dl vand på og kom kanel, appelsinskal, chili, salt og peber med i gryden.

Læg låg på og lad det simre ved svag varme i ca. 30 min. Hæld evt. ekstra vand i gryden, hvis vandet koger fra.