Opskrift på ciabatta med agurke-fennikelsalat og store rejer
SPONSORERET indhold

Ciabatta med agurke-fennikelsalat og store rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
04. sep. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

1 flækket, udkernet snittet agurk
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 stor, snittet fennikel
1,5 dl syrnet fløde, 9 %
1 bundt hakket dild eller fennikeltop
1 bundt fintskåret purløg
1 tsk lidt lys vineddike
salt, peber.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    520 Kcal
  • Fedt:
    15 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    62 %

Sådan gør du

300 g ciabattabrød i tykke skiver
150 g store, kogte rejer.
Drys agurkeskiverne med salt og sukker, lad dem trække 10-15 minutter og bland dem med den snittede fennikel. Rør og smag den syrnede fløde til med dild, purløg, vineddike samt salt og rundhåndet med friskkværnet peber.

Anret salaten på brødet med rejer på toppen.