Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på ciabatta med agurke-fennikelsalat og store rejer
Foto: Andreas Wiking Ciabatta med agurke-fennikelsalat og store rejer

Opskrift på ciabatta med agurke-fennikelsalat og store rejer

Ciabatta med agurke-fennikelsalat og store rejer

20 minutter
Print
4

1 flækket, udkernet snittet agurk
1 tsk salt
1 tsk sukker
1 stor, snittet fennikel
1,5 dl syrnet fløde, 9 %
1 bundt hakket dild eller fennikeltop
1 bundt fintskåret purløg
1 tsk lidt lys vineddike
salt, peber.

Energi pr. person:
520 Kcal
Fedt:
15 %
Protein:
23 %
Kulhydrant:
62 %

Sådan gør du

300 g ciabattabrød i tykke skiver
150 g store, kogte rejer.
Drys agurkeskiverne med salt og sukker, lad dem trække 10-15 minutter og bland dem med den snittede fennikel. Rør og smag den syrnede fløde til med dild, purløg, vineddike samt salt og rundhåndet med friskkværnet peber.

Anret salaten på brødet med rejer på toppen.

Tip

Lav evt. flere varianter ved også at bruge krebsehaler.


Se, hvad vi ellers skriver om: Agurkesalat, Agurk, Sandwich, Dansk mad og Frokost