Opskrift på citrongræsspyd med stegt rispilaf
SPONSORERET indhold

Citrongræsspyd med stegt rispilaf

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn Foto: Andreas Wiking
06. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

 

Spyd:
400 g hakket kylling
1 fed knust hvidløg
1 tsk knust ingefær
1 tsk sød chilisauce
2 tsk fiskesauce
8 tynde stilke citrongræs (bruges som spyd)
1/4 dl olie til stegning

Rispilaf:
300 g vildris-mix
150 g sugar snap peas
150 g sukkerærter
Salt, peber
1 stor håndfuld ærteskud eller spirer.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    489 Kcal
  • Fedt:
    29 %
  • Protein:
    21 %
  • Kulhydrat:
    50 %

Sådan gør du

Kog risene som anvist.

Bland kyllingekødet med knust hvidløg, ingefær, chilisauce og fiskesauce og fordel det i 8 lige store portioner. Form farsen til små aflange pølser og sæt dem på citrongræsstilkene. Steg spyddene i halvdelen af olien ved jævn varme i 10 min. vend dem jævnligt.

Steg risene et kort øjeblik i resten af olien, sammen med snittede sugar snap peas og sukkerærter. Smag til med salt og peber, drys med ærteskud og servér rispilaffen sammen med kyllingespyddene.