Citronmuffins
SPONSORERET indhold

Citronmuffins med glasur

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Muffins er evigt populære, ikke mindst fordi man kan have dem med i hånden, når man løber ud og leger videre. Citronmuffins med glasur er en dejlig frisk variant, som med garanti vil være et hit blandt alle med en sød tand.

Af: Karen Hare Foto: Jesper Glyrskov
24. feb. 2017 | Opskrift | Hendes Verden
Opskrift på 14 citronmuffins | Total: 20 min

Ingredienser

Ingredienser til citronmuffins:

 

200 g blødt smør

200 g sukker

4 æg (helst stuetemperatur)

200 g mel revet skal af 1 citron

Saft af ½ citron

 

Glasur og pynt:

 

Saft af 2-3 tsk. citron

Sigtet flormelis

Sukkerpynt

 

Sådan laver du citronmuffins

1. Rør smør og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og derefter citronsaft, mel og citronskal.

2. Rør hurtigt dejen sammen, fyld den i muffinsforme, og bag dem ved 180 gr. i 20-25 min.

3. Vil du have glasur, røres citronsaft og flormelis sammen til en meget tyk glasur. Kagerne pyntes med glasuren og evt. lidt sukkerpynt.

Velbekomme!