Citrus cheesecakes
SPONSORERET indhold

Citrus cheesecakes

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

15. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

(8 pers.)
80 g fedtfattige digestive kiks
2 spsk. olie
3 blade husblas
1 spsk. vand
½ dl citronsaft
½ dl limesaft eller appelsinsaft
150 g sukker
100 g light flødeost
1 dl cremefraiche 9 % eller græsk yoghurt
2 tsk. reven citronskal af en usprøjtet citron
3 pasteuriserede æggehvider (svarer til 2 af de små bægre)
Pynt:
reven skal af citron, lime eller appelsin, brug usprøjtet skal

  1. Miks kiksene sammen med olie i en foodprocessor. Dejen hænger ikke helt sammen, men det gør ikke noget. Fordel massen i små forme eller kopper. Her har vi brugt amerikanske muffinsforme som bl.a. kan købes i SuperBest. Stil formene i køleskabet.
  2. Udblød husblassen i koldt vand 10 min. Kog citronsaft, limesaft og sukker sammen 5 min. Tag husblassen op, og knug den. Tag gryden fra varmen, og smelt husblassen heri. Afkøl denne blanding, til den er lunken.
  3. Pisk flødeost og cremefraiche sammen. Pisk sukkerlagen i sammen med citronskal. Pisk æggehviderne stive, og vend dem i. Fordel denne masse over kiksene. Lad det stivne i køleskab ca. 6 timer. Spis kagerne pyntet med reven citrusskal.