Citrusfrugter i egen juice med vanilje
SPONSORERET indhold

Citrusfrugter i egen juice med vanilje

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem dessert med citrusfrugter - her har vi taget rød grape, gul grape, blodappelsiner og almindelige appelsiner og blandet dem med vanilje og lidt rørsukker.

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
20. okt. 2017 | Opskrift | Hendes Verden

Ingredienser

Citrusfrugter i egen juice med vanilje
1 rød grape
1 gul grape
2 blodappelsiner
2 almindelige appelsiner
1 vaniljestang
1 spsk. rørsukker
Til servering:
skyr eller yoghurt med flydende honning

Sådan laver du en nem dessert med citrusfrugt

  1. Skær skrællen af citrusfrugterne, og skær fileterne fri af de hvide hinder med en kniv.
  2. Læg frugtstykkerne i en skål, og pres saften fra hinder m.v. ud over. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Mas vaniljekornene rundt i sukkeret, og kom det ned til citrusfrugterne.
  3. Serveres med yoghurt vendt med honning. Du kan bruge årstidens frugt og presse lidt citrussaft over, hvis ikke de safter nok.