Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på hvidløgshakkebøffer med coleslaw
Foto: Line Thit Klein Hvidløgshakkebøffer med coleslaw.

Nem coleslaw

Coleslaw med hvidløgshakkebøffer

Coleslaw er en lidt lettere tilbehør til hakkebøffen end kartofler og sovs. Her får du opskriften på en nem coleslaw, du kan servere som tilbehør til f.eks. pulled pork, burgere og hakkebøffer.

30 minutter
Print
Hvidløgshakkebøffer med coleslaw

Ingredienser til cole slaw:
¼ -½ hvidkål afhængig af størrelsen på kålhovedet
2-3 gulerødder
2 dl drænet yoghurt
3 spsk mayonnaise
½ tsk stødt spidskommen
½ fed hvidløg, finthakket
1 tsk dijonsennep
salt og peber
1 spsk citronsaft
3 spsk persille, hakket

Ingredienser til hakkebøffer med hvidløg:

500 g hakket oksekød
½ dl persille, finthakket
1 løg, revet
1 fed hvidløg, finthakket
salt og peber
lidt knust chili.

Tilbehør: kogte eller ovnbagte kartofler

Sådan laver du hvidløgshakkebøffer med coleslaw

Snit hvidkålen i tynde strimler og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.

Rør drænet yoghurt sammen med mayonnaise, spidskommen, hvidløg, dijonsennep, salt, peber og citronsaft. Bland kål og gulerødder godt sammen med dressingen og den hakkede persille. Smag til og krydr evt. med ekstra salt, peber, spidskommen eller citronsaft.

Rør det hakkede oksekød med persille, revet løg, hvidløg, salt, peber og lidt chili. Del kødet i 8-10 stykker og form det til hakkebøffer. Steg hakkebøfferne ca. 3 min. på hver side kort før servering.

Servér hvidløgshakkebøfferne med coleslaw og kartofler.

 

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Hakkebøf, Oksekød, Dansk mad, Coleslaw og Hovedret