Opskrift på hvidløgshakkebøffer med coleslaw
SPONSORERET indhold

Coleslaw med hvidløgshakkebøffer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Coleslaw er en lidt lettere tilbehør til hakkebøffen end kartofler og sovs. Her får du opskriften på en nem coleslaw, du kan servere som tilbehør til f.eks. pulled pork, burgere og hakkebøffer.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
29. aug. 2017 | Opskrift | ALT for damerne
Hvidløgshakkebøffer med coleslaw | Total: 30 min

Ingredienser

Ingredienser til cole slaw:
¼ -½ hvidkål afhængig af størrelsen på kålhovedet
2-3 gulerødder
2 dl drænet yoghurt
3 spsk mayonnaise
½ tsk stødt spidskommen
½ fed hvidløg, finthakket
1 tsk dijonsennep
salt og peber
1 spsk citronsaft
3 spsk persille, hakket

Ingredienser til hakkebøffer med hvidløg:

500 g hakket oksekød
½ dl persille, finthakket
1 løg, revet
1 fed hvidløg, finthakket
salt og peber
lidt knust chili.

Tilbehør: kogte eller ovnbagte kartofler

Sådan laver du hvidløgshakkebøffer med coleslaw

Snit hvidkålen i tynde strimler og riv gulerødderne på den grove side af rivejernet.

Rør drænet yoghurt sammen med mayonnaise, spidskommen, hvidløg, dijonsennep, salt, peber og citronsaft. Bland kål og gulerødder godt sammen med dressingen og den hakkede persille. Smag til og krydr evt. med ekstra salt, peber, spidskommen eller citronsaft.

Rør det hakkede oksekød med persille, revet løg, hvidløg, salt, peber og lidt chili. Del kødet i 8-10 stykker og form det til hakkebøffer. Steg hakkebøfferne ca. 3 min. på hver side kort før servering.

Servér hvidløgshakkebøfferne med coleslaw og kartofler.