Cookies med appelsinchokolade
SPONSORERET indhold

Cookies med appelsinchokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Karen Hare Foto: Mikkel Adsbøl
16. okt. 2012 | Mad | Hendes Verden
40 stk.

Ingredienser

150 g mørk appelsinchokolade
2 æg
60 g sukker
160 g hvedemel
1 knsp salt
80 g brun farin
80 g blødt smør

  1. Hak chokoladen groft.
  2. Pisk æg og sukker luftigt. Pisk smørret i. Rør hvedemel, salt og farin i. Rør chokoladen i. Form dejen til pølser med en diameter på 5 cm, og læg dem i plastfolie. Dejen er meget blød. Læg dejpølserne i fryseren i 2-3 timer eller natten over.
  3. Skær dejen i 1/2 cm tykke skiver. Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 15 min. på midterste ovnribbe. Kom kagerne i en tætsluttende kagedåse, når de er helt afkølede.