cookies pistacienødder opskrift
SPONSORERET indhold

Lækre forårscookies med pistacienødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En stor sprød småkage er dejlig til en kop kaffe eller te. Er man heldig, kan det være en af årets første dage, hvor man kan være udendørs og nyde forårsvejret. Her får du opskriften på lækre cookies med hvid chokolade og pistacienødder. Se hvordan, du bager de lækre cookies her:

Af: Katrine Klinken Foto: Line Falck
03. apr. 2022 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 15 cookies | Total: 42 min | Arbejdstid: 30 min

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 125 g smør
  • 200 g sukker
  • 1 æg
  • 75 g pistacienøddekerner, groft hakkede
  • 100 g hvid chokolade, hakket

Sådan bager du cookies med pistacienødder

  1. Bland mel og bagepulver. Smuldr med smør evt. i en foodprocessor, til det ligner revet ost. Tilsæt sukker, og rør derefter et sammenpisket æg i. Tilsæt pistacienødder og hakket hvid chokolade.
  2. Kom bagepapir på 2 bageplader. Tril kugler af dejen, og sæt dem med god afstand på bagepapiret – kuglerne flyder ud, når de bliver bagt.
  3. Bag cookies i 10-12 min. i en 175 grader varm ovn, til kagerne er brune i kanten. Lad dem køle af på pladen i 5-10 min., til de er faste, og læg der derefter over på en bagerist.

Anbefalet til dig