Vegetarret
SPONSORERET indhold

Courgettepasta med basilikum, citronolie, parmesan og mandler

Prøv en supersund ‘pasta’ af courgetter, her med klassisk tilbehør af basilikum, olie og parmesanost.

Af: Lone Kjær Foto: Columbus Leth
05. maj. 2015 | Opskrift | BoligLiv

COURGETTEPASTA MED BASILIKUM, CITRONOLIE, PARMESAN OG MANDLER
Tid: ca. 15 min.

(4 pers.)
2 store courgetter
1 spsk. olivenolie
1 potte frisk basilikum
2 spsk. citronolie
reven skal af 1 ubehandlet citron
parmesanost
3 spsk. saltede mandler
salt og peber

1. Skær courgetterne i tynde strimler, f.eks. med en spiralizer eller et juliennejern.

2. Varm olien på en pande, og steg courgetterne et par minutter ved god varme.

3. Tag courgetterne af panden, og vend med basilikum, olie, reven citronskal, parmesanost og hakkede mandler. Krydr med salt og peber, og server straks.


► SE OGSÅ: 4 nemme retter til en hverdag med gæster

► SE OGSÅ: Fabelagtig fiskepie

► SE OGSÅ: Salat med bær og melon