salat
SPONSORERET indhold

Couscoussalat med rejer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Denne salat med rejer og couscous er frisk og fyldig med masser af vitaminer og proteiner.

Af: Lone Helleskov / Opskrift af Vibeke Lehn Foto: Colombus Leth
27. apr. 2012 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

2 dl fuldkornscouscous
2 dl koldt vand
2 tsk hørfrøolie, evt. koldpresset rapsolie
Salt, groftkværnet peber
2 spsk reven skal af ubehandlet citron
1-2 fed knust hvidløg
1 udkernet, fintsnittet rød chili
150 g kogt broccoli i små buketter
25 g ristede græskar- og pinjekerner
400 g store, kogte rejer, evt. tigerrejer
Koriander

Sådan gør du:

Kom couscousen i en skål, hæld koldt vand over og lad den derefter trække, til al væde er opsuget. Rør couscousen løs med en gaffel, bland og smag den til med de øvrige ingredienser og server med frisk koriander.


Energi pr. person: 340 kcal., fedt 18%, protein 32%, kulhydrat 50%