Opskrift på crème brûlée
SPONSORERET indhold

Crème Brûlée

Af:: Torben Klitbo Foto: Torben Klitbo / Robin Skjoldborg
31. maj. 2012 | Opskrift | ALT for damerne

I denne uges Samtalekøkkenet (ALT for damerne nr. 22) kan du møde Torben Klitbo, der udgør halvdelen af teamet bag Cofoco-kæden. I Samtalekøkkenet afslører han blandt andet at han elsker chips med dip, men hans livret er crème brûlée. Se her, hvordan han laver den.  


CRÈME BRÛLÉE (4 PERSONER)

Ingredienser:
4 dl piskefløde
2 dl mælk
¾ dl sukker
1¼ dl æggeblommer
½ vaniljestang

Sådan gør du:

Bland fløde og æggeblommer. Kog mælken op med vaniljekorn og sukker, og bland herefter det hele sammen.

Hæld massen i dybe tallerkener, og bag den i ovnen ved 95 grader i 35-40 minutter – eller til cremen har sat sig.

 

Stil cremen i køleskabet i mindst 3 timer uden at dække den til. Drys med sukker, og brænd toppen med en gasbrænder, til sukkeret er karamelliseret.