Cremefraiche-sild
SPONSORERET indhold

Cremefraiche-sild

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Jutta Rømert, Hanne Bloch og Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann
27. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
15 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
3-4 marinerede sildefileter
2 dl cremefraiche, 18%
1 løg, finthakket
1 æble, i meget små tern
1 lille bundt purløg, fintklippet
salt og peber

  1. Skær silden i snitter og anret dem på et serveringsfad.
  2. Bland løg, æbleterninger og halvdelen af det fintklippede purløg.
  3. Bland det i cremefraichen.
  4. Krydr med salt og peber.
  5. Fordel det på sildene.
  6. Drys resten af purløget over.