Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

asparges
Cremet pastasalat

Hurtig sund aftensmad: Cremet pastasalat

Kylling og asparges i nærende basilikumsauce.

printer Print

2 kyllingebrystfileter
500 g grønne asparges
300 g pasta
200 g ærter
200 g Philadelphia Light 12%
1 dl grønsagsbouillon
1 potte frisk basilikum
salt og peber
1 bakke rucola

Sådan gør du:

Kog kyllingen i ca. 8 min. Trævl kødet. Skær den nederste træede ende af aspargesene. Skær asparges i snitter.

Kog pastaen som angivet på emballagen og afdryp. Det sidste minut koges asparges og ærter med.

Rør Philadelphia Light sammen med bouillon til en tyktflydende creme. Hak basilikumbladene.

Afdryp pasta og grønsager og vend Philadelphiacremen og basilikum i den lune pasta sammen med kyllingen.

Krydr med salt og peber og anret med rucola.

TIP: Du kan både bruge frisk og tørret pasta.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Pastasalat og Aftensmad